Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara helt nerskrivet i sträck, utan tankar, bara flödande från huvudet.


Strömmande lek

Jag vill hjälpa mig själv uppe på den högsta toppen
Jag vill ändra mina sinnen utom det för dig

Jag vill se vad du inte ser med svart för dina ögon
Kasta upp mina tvivel utom ramarnas gränser

Sluta hålla om mig själv
Öppna mina leenden
Tina dem




Bunden vers (Haiku) av meeoorw
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-12-28 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw