Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


Lev för livet

Fest, det är allt det är. Vi vet det när
vi stiger in i rummet eller lägenheten att
så länge du inte kommer dit i sällskap
av din partner så händer inget där på
riktigt. Ditt ragg blir inte möjligtvis mer
än ett ligg. Förvänta dig ingen framtid
med någon av människorna som du
utbyter saliv med under kvällen.
Det kommer inte ta dig någonstans,
möjligtvis tar det dig till förvirran
och väldigt rökiga platser. Där cigaretter
känns som något slags botemedel.
Men mot vad egentligen? Frågar jag
mig ständigt.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-05-30 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson