Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


Alla fredagskvällar efter elva

Hon tog med mig hem.
"Du såg så ensam och vilsen ut"

Vi skrattade och pratade
i timmar,
sedan såg du på mig sådär.
(som du ofta gör nu)

"Det var dina ögon, något i dom
som skrek, efter något som jag hoppades jag kunde ge dig"
Jag svalde till och tittade in i
dina
bruna
ögon

Din hand på mitt lår.
Min hand bakom din nacke.
Två munnar som möttes.

Nervösa små trevande fingertoppar.
Paradiset inom räckhåll




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson