Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


14 timmar, inga fler tänker jag spendera på dig

Jag vågar inte tala om för henne
det sprider sig en känsla av obehag när jag tänker på det.
100 mil, 7 timmar

och hon räknar ner
dagarna

Hade hon inte gjort det,
hade jag inte vetat hur många det var kvar.
Jag är så förblindad

Det var bra, allt var fint.
Och nu åker jag nog bara mest för att biljetterna var dyra och det är bortkastade pengar om jag hittar dom i soporna dagen efter utgående datum.
Tänk att allt kretsar kring pengar.

Hon blev hotad förr, av någon som kallade sig
min BFF. Vad nu det betyder.
Hon fick inte såra mig och nu känns det som att jag sårar henne.
Men det vet hon inte

Inte än i alla fall,
för ännu är det inte måndag, ännu ska jag inte hem.
För det är bättre om du är arg och hatar mig för detta, än att du är ledsen och saknar mig.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-11 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson