Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


På T-centralen efter mörkrets inbrott

Kanske borde vi ändå avsluta allt,
innan vi börjat.
Innan vi blir skadade och får
slicka våra sår som katter.

Kanske borde detta vara enda
och sista gången som jag hälsar på?
Världen accepterar inte såna
som oss, lärde knytnävar mig på T-centralen i Stockholm.

Kanske borde vi ge upp.

Fast kanske borde vi kämpa?
Eller i alla fall du.
Som om jag betydde något, kanske
kräver jag för mycket av dig ibland.
Men det borde inte spela någon roll.

Älskar du mig som du säger kan
du gärna visa det.

- Ta en risk, skrik ut vår kärlek så att världen kan höra.
Eller skit i det.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-22 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson