Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


Livet ger mig fingret

Jag hade dig
en stund
Och aldrig förr har jag haft ett sådant leende
som när du avslutade med ”puss”

Det skadar att göra saker som vuxna gör
och på några sekunder förlorade jag dig.
På grund av någon annans
äckliga
begär

Och jag gick,
skakad av barndomsminnen som trängde fram
i form av rivande tårar.

Här någonstans förlorade jag det lilla
jag faktiskt hade
(trodde jag hade)
för du avslutar inte längre med ”puss”

Och jag vet att du bad mig att inte hänga
över toaletten ikväll,
men allt det hemska måste ut.

Allt som sagts
allt som gjorts
alla smekningar som
inte fanns men som
borde funnits.

Jag kan inte sluta tänka på dig
och jag vill inte göra någon lycklig,
Inte om hon inte är du.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson