Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3000 volt

Mitt eget kött och blod,
sa upp alla blodsliga band.
Trots att inte stämbanden underströk,
så är det sådant man vet.

Dina drag markerar nog
och trots att jag visste vad din reaktion skulle bli
så kunde jag inte annat
än att hoppas.

Kanske kunde du förstått
om du var född
20 år senare,
eller så var jag bara för dum
som faktiskt hoppades

Men det finns inga lögner nu,
allt är ute i det fria.
Men jag hade kanske hellre levt i skuggan av en lögn
än i ett mörker av avsky för sanningen.

Mormor,
jag älskar en tjej.
Är det verkligen så fel?




Fri vers (Fri form) av nilssonjohansson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-29 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson