Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


Stavelser

Det är inte bara tomma ord
som hon säger
det betyder något tror jag
i alla fall för stunden

Kände min puls i magen
när jag råkade snudda vid dig
Du visste inte och visst
var det bäst ifall du inte gjorde det

Efter alla brännmärken jag hittat
satt jag och skrek ut olyckan över hustaken
som sov under mig

Kändes som mina händer och fingrar ville agera plåster
eller vara till någon sorts hjälp
men det brände i hela mig
och vi skakade bort sorgen ur varandra
när vi stod sammanflätade

Du drack upp smärtan
skrattade och log
ditt mörker blev så mycket ljusare
men där var jag
höll ditt hår på toaletten när den
"fina" tiden sakta trängde sig upp genom din hals

Du tände cigarett efter cigarett
skakade intensivt
samtidigt som du gav mig skulden
för ditt eget orsakade helvete

Sparkar och slag
du grät tungt i min säng
i mina armar

På min kropp finns minnen
som vittnar om dina jag
du blötte ner mina lakarn
man såg fläckarna
efter svett och tårar

Jag skulle förlora dig
om du visste




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 18:45



Bookmark and Share


  mickech
Smärtsam upplevelse du förmedlar.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson