Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina andetag.

Sluta titta på mig

snälla jag ber.

Här finns inget kvar

att se.




Söker du glädje

i tårarna som rinner?

Eller söker du ånger

i mina ögon?




Det finns inget kvar att säga

inget kvar att göra.

Jag vågar inte längre

andas i din närhet.




Ett litet andetag

är tydligen ett för mycket.

Förlåt för min existens

men jag är för feg att ändra på det.



Jag ville dig väl

men tydligen blev jag alltid fel.

Karma hann ifatt mig

och nu får jag sona för det jag gjort.



Jag lämnar dig nu

det är lika bra vi skiljs.

För du är inte värd

mina andetag.




Fri vers av desideratum
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum