Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver på ler och önskar andra ett trevligt liv

Om jag så behöver gå helt ensam
vänner lämnar andra förskjuter
fortsätter jag vandra på sanningens väg
spelar ingen roll av andra tycker
eller tänker om mig som person
jag skriver det som ligger på mitt hjärta
det kan ingen ta ifrån utan det är min rätt
att skapa precis på mitt personliga sätt
jag viker aldrig för yttrandefriheten
böjer mig aldrig eller låter mig tystas
står någon i min väg och försöker
hindra eller stoppa det som är jag
det som jag förmedlar till världen
så går jag förbi och lyfter på min hatt
ler och önskar dem ett trevligt liv
jag har inte tid att slösa bort det
tiden tickar på och jag har så mycket
på min lista som ska utföras på jord
håller blicken stadigt framåt och leds av
en kraft som driver på att förmedla mina ord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-01 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP