Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såklart det finns SNÄLLA människor, men det finns MÅNGA elaka..


Varje dag är en kamp..

VARJE DAG är en kamp
emot orättvisor
förtryck, förtal, utanförskap
och mobbning som finns överallt !!!
människor som INTE mår bra
stampar på andra..
och vissa MÅSTE bara
framhäva sig själv
men dom gör bara bort sig
avslöjar sin dåliga självkänsla..
och det sägs ju att människan är vårt STÖRSTA rovdjur
det tror jag faktiskt på !!








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-31 10:32



Bookmark and Share


  kråkan VIP
klart det är så..vi är fan inte kloka någonstans! bra:)
2011-06-07

  Osvalds_Dotter VIP
"behandla andra som du själv vill bli behandlad"...
något man hörde som liten,,

undrar om den som trampar på
en annan,,
själv vill bli trampad på?

Bra Text!
Många tankar som föddes av den =)
2011-06-02

  Black Bird
Håller med, håller med ...

Sådant ser man precis överallt ...
2011-06-01

    ej medlem längre
Ja, varje dag är en kamp och vi må ha ögon och öron öppna och förhindra det vi kan av allt det du skriver om!
2011-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Varje dag är verkligen en kamp. En stridsmans dagar.
2011-05-31

  Alva Johnsson VIP
I vår dotters klass mobbades en flicka.
"Fröken" kallade ihop alla föräldrar
och berättade. Resultat.Mobbningen
stoppades i sin linda. Heder åt denna lärare.
2011-05-31

    ej medlem längre
En Sann och mycket bra text!

"och det sägs ju att människan är vårt STÖRSTA rovdjur
det tror jag faktiskt på !!"
2011-05-31

  Järnkatten
Så är det och det är bara människan som kan ändra på det, bra skrivet!
2011-05-31

  Bibbi VIP
" illfundigt och fördärvat ting är hjärtat framför allt annat; vem kan förstå det? ..." säger profeten
2011-05-31

  Linda CH VIP
Tragiskt men verkligheten ser så ut. Alla människor har en ljus men även en mörk sida där egoismen styr. En tänkvärd text!
2011-05-31

  Janne
En mycket bra
angelägen och
viktig text!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP