Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäller att hänga i..

Livet är inte enkelt
och vägen är inte lätt
det svänger åt höger vänster
är svårt ibland hitta rätt
men fortsätter ändå framåt
och hoppas att det ska bli
bättre där bakom "kröken"
" det gäller att hänga i "








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-02 11:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Bättre och bättre dag för dag."
2011-06-07

  Järnkatten
Ja, så är det, lyckan står den tappre bi, gör vi och verkar gott så kommer det till oss till slut...
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att leva i gemenskap med Honom som är Livet. Då kan man inte komma fel. (Rom 8:29-30).
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Ja... Bra!

Man vet aldrig
vad det är för spännande
som väntar
bakom nästa krök :)
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Ja... Bra!

Man vet aldrig
vad det är för spännande
som väntar
bakom nästa krök :)
2011-06-02

  Osvalds_Dotter VIP
...som grodan som simmade runt i grädden...
Hört den?

simmade runt i kruset,,,
där hon ramlat i.
Kunde ej hoppa upp.
Men efter ett tag så blev grädden till
smör...och grodan kunde
hoppa därifrån.
Sensmoralen... Ge inte upp, fortsätta kämpa
så sitter du så småningom i smöret ;-)

(Sammanfattning av den,, minns den ej så väl)

Denna text dök upp i huvudet när jag läste din text!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP