Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan gränser!


Hur stort kan älska bli?

det fyller ut ett Universum
små vibrationer av rum
ljust i evigheten, funnen fri
hur stort kan älska bli?

kastas in djupa avgrundshål
slungas mellan väggar av stål
världen den krymper av frenesi
hur stort kan älska egentligen bli?

förkastad av ångest, hittad av blick
funnit livet åter, av det som begick
returnerad av svärtans monotoni
med undran hur stort älska kan bli?


små smekningar av luft
bedarrad flyende förnuft
när det slutligen gäller
träffas det minsta av celler

under som reser sig ur nyväckt vår
en människa som läker alla sår

skapar sedan ett allt
ett liv av fantasier, lycka och eufori

hur stort kan älska bli?




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-02 14:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
För länge sedan ansåg (i alla fall jag..) att KÄRLEK kunde bli hur stort som helst ! Numera har den förbaskade resignationen satt sina vassa klor i mig och kärlek har endast blivit ett tynande minne...... Du skildrar detta helt underbart , jag vill ge dig ett epitet (om du inte misstycker..) : "Lovechampion !"
2011-06-03

  Ninananonia VIP
Ja.. din text väcker tankar...


kärleken är oändlig..

om man vårdar den

kan den vara

i en evighet

:)
2011-06-03

    ej medlem längre
en bra fråga du ställer efter en intressant text - kanon
2011-06-02

  Emme VIP
Har jag också funderat på :-)
En riktig toppentext!
2011-06-02

  Anya VIP
Bra frågeställning och fina trådar löper. Svaret finns kanske i universum.
2011-06-02

  evana
Svårt att greppa det villkorslösa när vi människor gärna vill sätta gränser. Bra skildrat!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé