Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En romantisk tid..

I sommar ska jag njuta
och "skriva i grönskans land"
lukta på blommor omkring mig
se älskande hand i hand..

Romantisk ljuvlig är tiden
det lyser i färgrik skrud
binder kärlekens kransar
för brudgum och vacker brud..

Hör kyrkklockans toner ringa
ett bröllop är på gång
brudparet visar nog tårar
när dom lyssnar sin kärlekssång..







mare














Fri vers av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-02 14:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefint skrivet.
2011-06-07

    ej medlem längre
Åh, gud vad fiiiin! Hjärtat bara ler!
2011-06-02

  La Magnólia VIP
Du skriver så vackert .. "njuta och "skriva i gröskans land"" .. "binder kärlekens kransar" ... En romantisk ljuvlig tid och lycka på många sätt ... Tack min vän!
2011-06-02

    ej medlem längre
Ja, det gäller att ta vara på den härliga tid vi har framför oss!

"I sommar ska jag njuta
och "skriva i grönskans land"
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Sannerligen sällsam säsong.
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Härligt!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP