Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnlig njutning..

Sitter och LYSSNAR
vågor emot strand
SER solen färga
horisontens rand
KÄNNER stillhetens
mjuka vind
njuter beröringen
mot min kind..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-06-11 14:47



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Sommarens ljuva
budskap i ord som
delar med sig.
Calle
applåderar
2011-06-13

  Bibbi VIP
Ljuvligt.

Grattis till placeringen!
2011-06-13

  sangel
Härligt. Vilken njutning du förmedlar
2011-06-13

  Larz Gustafsson VIP
En skön skildring.
2011-06-11

  Maiah VIP
En ensam stund i naturens famn...fint diktat
2011-06-11

  aol
fin känsla bra skriftat
2011-06-11

    ej medlem längre
Vackert !
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP