Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var gudarnas kupp

Du trampar runt i din egen skit
Där du varsamt bevarar dina lögner
Du dränker dina sorger med sprit
Och livnär dig på minnen från förr

Du tror att svaret är att döva
Att livet blir lättare så
Allt måste du pröva
Hur fel det än kan gå

Du säger att du föddes utan öde
Du säger i skiten ska jag bo
I mig planterades ingen tro

Du säger att dina vägar alltid varit stängda
Omöjliga att öppna upp
Att allt var planerat
Det var gudarnas kupp




Fri vers av ordskalv
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-02 21:20



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Sorglig fatalism väl formulerad
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv