Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss av Daniel Vargen

Jag går till kyrkan
och möter Jesus
och vilar där en stund.
Jag går mina promenader
för att rensa ut all skit
och få fullt blås uppåt.
Det enda som betyder något
är att man är frisk
och att man kan gå till kyrkan
och möta Jesus.
Jag är mogen för eget boende,
läkaren har gett klartecken
att jag kan börja leta.
Jag vill bo i en tvåa, ingen etta,
det är för litet,
en centralt belägen tvåa vill jag ha.
Jag vill inte bo ute i Linero eller Nöbbelöv,
jag vill kunna promenera till kyrkan.
Pengar är skit men man måste drömma,
drömma att man kan göra rätt för sig.




Fri vers av Henrik Cilius
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-06-04 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Cilius
Henrik Cilius