Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på din dag !!


Sanna..

Sanna, nu är du
18 år !
och på livets tröskel
du står..
var inte rädd
bär mod, våga mer
sök din styrka
hos Gud när du ber
"blicka upp"
när dagar är svår
han vill så gärna
torka din tår..
jag önskar idag
glädjens sång
och mycket av skratt
dagen lång ;)
en STOR kram
får Du av mig
och allt gott
det önskar jag dig !!







mare













Fri vers av mare VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-03 11:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart vacker text.
2011-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Lyssnade du på sången?
Sanna Lundell är i dag en mycket framgångsrik och stark kvinna.
2011-06-06

    Ida Tisteltunga
Trevligt rim
2011-06-06

    ej medlem längre
Ja att bli 18 är speciellt det :) Vad fin födelsedagsdikt du gjorde åt Sanna :)
2011-06-05

  Järnkatten
Ett så vackert "överlämnande" ....
2011-06-03

  Osvalds_Dotter VIP
Vackra ord från mor till dotter =)
2011-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Och glöm inte Ulf Lundells fina sång!
2011-06-03

    ej medlem längre
En fin dikt till en älskad dotter!
2011-06-03

    ej medlem längre
Fint !!!
2011-06-03

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig hyllning.
2011-06-03

  Ninananonia VIP
Så fin! :)
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP