Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fungerar aldrig över tid och rum


KK

fick inte låta dina ögon bränna
se troget genom slöjan av kärlek

vi som hade knullat i varje portuppgång
vänt våra kroppar i fusion
lekt sönder våra celler
smekt bort tankar om relation

fingrar varnade
någon kommer drunkna i mättnaden
sugas in i hjärtslagens centrifugator
och nämna det förbjudna

(jag älskar dig)

kunde simma mellan ytlighetens öar
drömma om ditt sköte och de bröst som
mötte min morgon

men fick aldrig hålla
omfamna, bara vara öm

vi som hade knullat vid varje hörn,
öppnat bildörrar när sommarvinden ven,
penetrerat när vattenbrynet följde månens gravitation

ville skrika ut saknad,
förklara ljuset i min värld
ropa ut din betydelse

istället kokade jag sönder
och bedövade

fick ditt heligaste

aldrig dig

trots att kyssen kändes
beröringen förkolnade
blicken skapade evigt brinnande

vi som hade knullat vid varje känslomässigt hinder




Prosa av Max Poisé
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-03 10:26



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Fick Ditt heligaste
Men aldrig Dej.

Uppgivet och sorgligt
i allt det vackra.
2011-06-07

  Junitvillingen
Texten är så grymt stark att jag måste hämta andan lite ----- finns massa smärta i orden...häftig åtrå överskuggar kärlekskänslor som aldrig tillåts komma upp till ytan...det skapar tomhet...sorg...ängslan...det är skillnad på att knulla och älska...men vilken djup längtan här finns efter ömhet...som en grundlös törst. Bland det starkaste jag läst - på mycket länge.
2011-06-03

  Mats Henricson
Stark exposé över den djuriska driftens dominans över den rena kärleken ! (Tyvärr inte ovanligt ,speciellt under ungdomsåren...)
Bokmärker !
2011-06-03

  Niclas Petersson VIP
Starkt som fan och lätt plågsamt igenkännande.
Gillar. Mycket.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé