Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns där!

bakom ögonblicket genom tomhet
och bortom räddning

du fanns där

förälskelse kanske tar tag

men

du etsade sig in i hud
tatuerade in ditt namn i min själ
rubbade naturlagar
och skapade regnbågar på beställning

grönskande gångar genom iskalla nätter
som enstaka blickar raserade
byggdes paradis av oskulden
och världar
som rymdes i min hand

du fanns där när min ensamhet stred ikapp med ångest och likgiltighet

du fanns där när min morgondag fylldes med dis och ogenomtränglig dimma

kunde falla mot säker död
krossas mot härdad betong

kunde genomgå skärseld och bli förlorad i girighetens tomma buk

jag reste mig igen
stod stadigt i stormen

för att du fanns där




Prosa av Max Poisé
Läst 303 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-06 19:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det andas styrka
gladstyrka i dina ord

och du skriver skönheten i just;
du fanns där

medvarandevandring
2011-06-09

  Linda CH VIP
Orubblig stark kärlek räddar liv. Ännu en vacker meningsfull text av dig.
2011-06-07

    bitch
Vacker så det känns!
2011-06-07

  Anya VIP
Vackert kärlekstext som inger hopp.
2011-06-07

  Junitvillingen
Riktig kärlek...man kan fråga sig hur sådan ser ut...efter att ha läst din uttrycksfulla, djupsinniga text kommer jag på mig med att känna salta tårar i ögonvrån, så berörd blir jag. För om inte detta är kärlek, ja då heter jag Alfons och kommer från Moldavien!!;-))
2011-06-07

  Emme VIP
En härlig text som går
rakt in i hjärtat...
2011-06-06

  evana
Rader som sätter sig och ger avtryck!
2011-06-06

    Jane S VIP
Den där gillade jag!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé