Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintersvart

 

det blir vinter

och jag känner inte igen dig

igen

 

och jag undrar

hur många gånger

vi kan återuppstå

 

och

den undran

skadar mitt hjärta

 

det är vinter

och jag önskar

att det aldrig var det




Fri vers av molly crayons
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-12-29 01:31



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
precis så kyligt
som jag vill ha det
vemod
vinter

kallt.

mycket bra.
2005-12-30

  raphaela
Det smärtar och berör djupt och är vackert som bara den.
2005-12-29

  Daniel_78 VIP
jag blir kyld av vinter och deppad som ja som ...
du snärjer även in min livssituation i dessa ord,
det är ju jag..och pekar på dig.
2005-12-29

  Roger VIP
Din text andas vanmakt och vemod, den är berörande!
Sköt att det har varit midvinernatt, nu blir dagarna allt längre. Snart är det vår igen
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons