Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Jag bär på drömmar
Stora som oceaner
Livslust
Större än allt liv
Jag bär på gröna ögon
Ärvda
Av en häxa
Längd
Av min far
Jag bär på sorger
Som skapat mitt inre
Där ljuset
Även fått sin plats
Ibland ser jag färger
Där stigar går
Där löven
Är dränkta med guld
Där fotspår
Visar vägar
Vägar
Där drömmar tar fart
I staden som vävts av seniga händer
Där mitt röda hår
Tar eld
Får brinna
Får en chans
Att ta plats
Jag ärvde så mycket
Jag inte kunde hantera
Borta
Är bara min tro
Jag saknar inget
Men jag tror
Att jag saknar dig




Fri vers av ordskalv
Läst 296 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-06-04 21:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord väver
skapar bilder
bilder vilka vandrar vida

och väven
den väver vidare
genom dig

tack
2011-06-05

  evana
En dikt jag gärna läser om flera ggr, så omfångs- och innehållsrik! Tack!
2011-06-05

  Jan Widströmer VIP
Suggestivt
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv