Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-04)


Att komma ut

Jodå,
visst känns det lite knäppt
och ganska mycket orätt
att ligga i sängen o söka sömn
en solig kväll i juni
då himlen är otroligt blå.

När jag inte messat dig
på hela fucking jävla dan
för att jag måste få andrum
o kraft att lämna dig åt ett öde
där du får experimentera
hänsynslöst med nån annan.
Inte med mig.
Mina känslor spyr nu
av din berg- o dalbanestyle.

Då plingar det till i luren
o där står ditt namn
klockan tjugoett noll noll;
"Det är cruising på stan ikväll!"

Jag visste du inte skulle våga
låta mig vara ifred
men jag vet också
du skulle aldrig våga be mig
KOMMA UT
med dig.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-04 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn