Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-04)


Icke garderobsgömd

För övrigt så är jag utkommen,
jag menar icke garderobsgömd,
sen länge sen.

Mitt problem är att jag
inte vet
om jag förmår
övertala Henne
att utan tvekan gå in
så att hon sedan kan
KOMMA UT!




Fri vers av Stjärnregn
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn