Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade dotter, Du föddes mitt på dagen i "kalla" Februari men den var varm, för det var ju i soliga Florida ;)


Melissa..

När Du föddes..
sken sol från himmelen klar
och marken lyste så grön
den dagen var underbar !!
jag höll dig i min famn
så nära mitt bröst
där fick du dricka dig mätt
känna kärlekens varma tröst..








mare








Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-06 09:15



Bookmark and Share


  Järnkatten
En helt ljuvlig och livsbejakande text :)...ovillkorlig kärlek som den ska vara...
2011-06-08

  Julio VIP
vackert namn Melissa, till en mycket innerlig kärleksfull text
2011-06-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-06-07

    ADI Nehlin
vackert..finns underbart med detta första möte...känner igen
2011-06-07

  Bibbi VIP
Bedårande vacker!
2011-06-07

  Songbird VIP
Åh, så fint! Kärlekens varma törst. Ovillkorlig är kärleken till ens barn. Kort , koncist och värmande :)
2011-06-07

  Linda CH VIP
En jättefin lovsång till din lilla och till mammarollen. Vilken lycka!
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
23 februari i år föddes mitt barnbarn Malcom.
En liten februarifurie.
Namnet Melissa är gulligt.
2011-06-06

    ej medlem längre
Fint !
2011-06-06

    Ida Tisteltunga
"När Du föddes..
sken sol från himmelen klar
och marken lyste så grön
den dagen var underbar !!"

Den delen tolkar jag som att det var en underbar dag då Melissa föddes, för att hon föddes och inte för att dagen i sig var trevlig.
säger inte att det är ett dåligt sätt att beskriva det så, men du hade kunnat skriva det "rätt ut" också.
Jag tycker din dikt var värd att läsa, den är varm och kärleksfull.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP