Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att vandra..

Höstmörkret ligger över staden
kajorna håller höstkonsert
verkar njuta av duggregn och dis
jag tycker också om det
så uppfriskande för min själ
älskar att vandrar ensam
och lufta mina tankar..
allväderskvinnan som tycker
om sina promenader
men det är andra tider nu
jag måste vara extra försiktig
en ensamgående kvinna
kan lätt bli ett byte..







mare














Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-20 19:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förstår dej precis...
2013-10-20

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP