Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-06)


Som på frostigt gräs

Så du gillar

att göra våld
på mitt inre.

En lek
jag inte längre
vill.

För du får inte
trampa på mig igen
som på frostigt gräs
som går av
och trasas sönder
av dina jättekliv

Fram och tillbaka.

Böljar som vågor.
Glittrar och tindrar.
Men plågsamt tyst
då det stillnar.

Om och om igen.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn