Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-06)


Stilltje

Fattar du inte
att jag inte kan segla
i andra vindar
än dina?




Fri vers av Stjärnregn
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan du inte försöka glida in på en räkmacka :) ?
Bra men kort text !
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn