Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

öron som lyssnar
utan att själva tala
är utrotade




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-06 19:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra tänkt men det är väl inte
öronen som talar. Kolla andra
raden.
2011-06-06

    ej medlem längre
Nä, inte utrotade, bara lite bortitok. De kommer tillbaka. Snyggt formbakat!
2011-06-06

    ej medlem längre
Fan vad bra!
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Vi har fått två öron och en mun för att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi talar, som Arne Imsen påpekade i ett tältmöte jag deltog i.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP