Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-06)


Frihetstävling

Hänsynslöst
F O R C E R A N D E
kastar vi oss in i
frihetstävlingen
Du med dina principer
Jag med mina impulser. 

Det är tusan
att de inte räcker längre
än till att
jag sträcker mig fram
och kysser dig. 

Game over för mig
And the winner takes it all. 




Fri vers av Stjärnregn
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn