Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


furan dog redan
för ett antal år sedan

ensam på berget

torkan tog den reses liv
men faller gör den inte




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Metaforiskt ser jag dig och mig och andra kvinnor i denna dikt;)
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP