Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu


nio långa år
kvar till frihet utan krav
på väckarklocka




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi får rösta rätt i nästa val så de inte höjer åldergränsen!
Den borde sänkas till 55 haha
2011-06-06

    ej medlem längre
Alltså. :-)
2011-06-06

  filosofian
Åh vilken lättnad, så länge får man nöja sig med ledigheterna! ;D
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Femton i mitt fall.
Suck...
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP