Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart är det dax.


haiku


ingen förtjänar
äkta smör lika mycket
som gul kantarell




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-06 21:12



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fin tanke, det där: förtjänar. Jo, så är det ju bara.
2011-06-08

  Lena Krantz VIP
Kantareller och smör hör ihop som hav och klippor eller sol silat genom trädgrenar.

Underbart!
2011-06-06

    ej medlem längre
En sanning i fem sju fem!!!
2011-06-06

  filosofian
Haha mums! :D
2011-06-06

    ej medlem längre
Det vattnas i munnen!
2011-06-06

    ej medlem längre
Mums! Jag kommer!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP