Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brysselspets


livet spelas upp
i höstmörk ensamhet
kudden har bara varma sidor
och fuktiga hörn

sängen bredvid är tom
nattens timma sen

när allt som hörs
är ventilens brus
och hur det sköra
inuti brister

det är då

styrka
blir en börda att bära




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-06 22:21



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Styrka kan vara en börda, det kan tyckas vara en motsägelse men är det inte alls!
2011-06-06

    ej medlem längre
Ljuvligt!!
Lite konstruktivt utifrån hur jag läser:
"kudden har bara" och "när" behövs inte i tredje strofens början...
Eloge för rubriken!!:)
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP