Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotograf: okänd




Calystegia sepium (en dag i juli...)

viskningar

en mild bris

genom rummet
du slingrar dig
klättrar

omfamnar
tunn stjälk
där oskuld
slå ut
inatt

rodnande




Fri vers av Fredric
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-07 00:30



Bookmark and Share


  Ex¤animo
slingrande vackert
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric