Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-07)


Trassligt

Det är förbannat svårt
att uppfatta dig
när dina ögon talar
samtidigt som din mun

och de inte säger samma saker.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-07 18:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra!

Kroppssppråket :)
2011-06-07

    Maria Malm
Då blir personen i fråga, inte riktigt trovärdig.
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn