Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


"Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min"

Så kom du närmare ändå, fastän jag sagt till dig så många gånger att aldrig närma dig. Du får inte stå så nära efter fyra groggar och några öl och du får inte studera mitt ansikte så, som du ofta gör. Huvudsakligen vill jag påpeka, att du får inte stå med dina läppar 1 cm ifrån mina när jag är full. Jag har varnat dig så många gånger att jag ibland tror att du vill att jag ska kyssa dig. Men sen kommer jag på, att du gick in igenom dörren med en annan i handen. Varför skulle du då vilja ha minsta lilla i från mig? Men det spelar ingen roll. För 20 minuter till går innan vi ses igen. Denna gången i kön till toaletten och du försöker överrösta musiken som dunkar ur högtalarna som står på golvet. "Det är synd att dom inte har två toaletter!" Jag tittar på dig som om jag inte förstår, antingen så hörde jag nog inte riktigt. Eller så har fyllan stängt av allt. "Ja, då hade man inte behövt vänta så länge på att komma in" säger du närmare mitt öra. Jag nickar och ler, jag är oförmögen att prata. Jag får inte ut ett ljud. För när dörren öppnas och en fnittrande tjej med hennes respektive tränger sig ut från toaletten trycker du in mig framför dig. Låser snabbt dörren och trycker mig mot den kaklade toalettväggen. Du står återigen med dina läppar 1 cm ifrån mina och jag ska precis försöka få ur mig varningen, när du lägger ditt pekfinger på mina läppar och formar ordet "shyy"


Du kysser mig och hela tiden tänker jag på, vilket hemsk människa jag måste vara.
Som alltid älskat dig, men aldrig vågat säga något och här, kommer jag få dig att vara otrogen mot någon du faktiskt tycker om. Utan vidare anledning. Du har själv sagt att jag inte har något att erbjuda dig.
Men du vill ha mig för stunden och på fyllan, är väl det okej. Det blir dock värre dagen efter.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson