Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-09)


Messa mig gonatt!

Tre dagar var vad jag fick
för att slicka mina sår
Sen messar hon vardagsgull
så mitt hjärta dubbelslår
Och jag svarar glatt
för hennes skull.

Gull gull gulli gull
nu sover vi gott i natt.
Gonatt gonatt




Fri vers av Stjärnregn
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 22:23



Bookmark and Share


  Baystream
Jag gillar denna. Ärlig, rätt så simpel men med en bismak av djupare mening.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn