Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardoft

 

Nu glittrar solen
och strör gullregn
över träden

~~*~~

syrenlila doft
och blomknoppar
slår ut

~~*~~

över alla 
krypande buskar 
i lönnlövs
skuggan

~~*~~

vinden susar

~~* ~~

rufsar runt bland
molnen

~~*~~

leker med seglen
i viken

~~*~~

susar genom
vrestallar

~~*~~

vars fingerrötter
kramar
böljande strand
klippor

~~*~~

mellan mossa
kottar
och sand

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 572 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-10 02:12



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker dikt med
sommardoft
2011-06-19

  Valdemar Anders
Härlig sommarkänsla du ger!
2011-06-15

  Ingela Svenson VIP
Ååhh sommar och värme! Fint 2011-06-10

  Linda CH VIP
Mjuk, varm sommar! Doftar mycket gott!
2011-06-10

  Luciann Khan
Smukt og malende.
2011-06-10

  Ninananonia VIP
Vacker är din sommardoft.....

Härlig att läsa..
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga