Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentfest..

Fåglarna kvittrar
och dagen är grå
regntunga skyar
hör kyrkklockan slå
idag ska det firas
med tårta och sång
studentfest hos släkten
kvällen lång..
blommor presenter
ska snart delas ut
och studenten är glad
att skolan är slut ;)







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-10 10:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
applåd1
2011-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Vi hade studentfest i går, för min son Petrus.
2011-06-11

  Black Bird
Jag ler när ag läser denna. Underbart!
2011-06-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bra text.
Personligen kände jag en stor tomhet när jag tog studenten. Det var nervöst att kliva ut i ett mindre förutsägbart, mindre planerat liv.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP