Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Kärleken bjuder~

På en resa genom två världar,
där det är både varmt & kallt.
Kanske på samma gång?
Ensamheten kan försvinna.

Med dig finner hon kärleklen
hon kanske slipper
kyla & ensamheten.

Med dig intill sig känner
hon verkligheten.


Kärleken bjuder
på en resa egenom livet här
& i drömmarna.




Fri vers av Nytid
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-10 19:02



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fint...:)...men du skippa & och använd och istället ;)...och kommentaren till trots, detta bindeord är ofta överflödigt..;)...
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid