Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nejdu.


Släpar dig i smuts, Ove.

Ändlös tunnel täckt i skit.
En röd balja med brosk.
Din käke fladdrar - gör dig av med den.
Puckat pack pucklar på packad puckelrygg.
Kamel och kardemumma.
Skjut dig igen.
Du är fan äcklig.

Neger, viking, en vidrig finne
vi hoppas alla du brinner inne.




Fri vers av Brynolf
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-12-05 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf