Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratar illa..

Vissa personer
har "giftiga tungor"
dom förpestar atmosfären
och pratar gärna illa
om andra..
jag tror dom är "lite avundsjuka"
och mår nog inte så bra..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-12 00:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det svåraste är tycker jag att ibland ramlar man dit själv:-(
2011-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att din slutsats är korrekt.
Gävle vimlar av sådana tvåbenta slasktrattar.
2011-06-12

  Black Bird
Oftast är det tyvärr så ... Bra diktat!
2011-06-12

  Fale Bure VIP
Klurigt fyndigt
2011-06-12

  Sofhia Wirström
kloka ord, precis så är det. de som pratar illa, mår helt enkelt inte bra.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP