Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om arroganta, högfärdiga " besserwissers"


Här kommer Jag..

Titta, här kommer Jag
Jag är speciell !!
och ni ska bara veta
att Jag är också snäll
Jag kan så väldigt mycket
Jag är bra på många sätt
och har du några frågor
Jag vet svaren, Jag har rätt !!








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-12 12:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Luktar illa.
2011-06-13

  Lars E Jönsson
Jag är lite knäpp men det får jag vara, Jesus vad vet han, han finns ju inte.
2011-06-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Inspirerade mig till "Den bästa kunskapen"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320420

2011-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Alla ÄR speciella.
Ingen vet dock allt. Förutom Jesus. Och Han ÄR Svaret.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP