Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonglöd

strålen studsar mot förlorade famntag
en ynnest som väcker livet
dagen är kvar i sin framtid
där drömmen fortfarande kan leva ut

genom sköra trådar av väv
bländas livet av dess skönhet
fråntas daggen sin rätt att leva
medan stunden etsas in i evighet

morgonglöden tänder bryggor av ljus
och tillsammans ser vi hur himlen brinner
för en liten sekund
fanns inga gränser
ingen girighet eller hat

bara förundran att lyckan existerar
i de minsta av ögonblick




Prosa av Max Poisé
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-12 14:24



Bookmark and Share


  Anna*
Ett andlöst ögonblick precis efter och just före. Träffsäkert beskrivet! ♥
2011-06-18

  La Magnólia VIP
Underbart .. skört och vackert .. hoppfullt och lycka ... Du förmendlar en ljuvlig känsla genom dina ord ...
2011-06-12

    ej medlem längre
Så vacker!
2011-06-12

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och vackert
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé