Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tankar..

Har lärt mig i livet
att avstånd har ingen betydelse
till äkta vänner..

Falska människor finns
det gott om
dom äkta håller i alla väder..

Prata är enkelt
men att göra
är en helt annan sak..

Man kan bo riktigt nära
personer man "känner"
men avståndet är stort..







mare










Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-12 15:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2011-06-13

  Maiah VIP
Det är så sant.....äkthet klarar avstånd....
2011-06-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Klarar vi bara av att minska avstånden inom oss själva, mellan hjärta och hjärna, så kan vi överbrygga stora avstånd, eftersom hjärtan i samklang kommunicerar direkt med varandra, oberoende av geografi, tid och andra begränsningar.
2011-06-12

  Larz Gustafsson VIP
"Men det är långt mellan hjärta och hjärta", som Ferlin skrev.
2011-06-12

  Järnkatten
Mycket sanning i detta....
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP