Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden längtar jag ständigt...där får tankarna flyga fri..


Efterlängtad tid..

Älskade natt
du är efterlängtad
äntligen är tystnaden här
min dyrbara tid
jag aldrig får nog av







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-13 00:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jättefin dikt om vila både för kropp och själ. Applåd!
2011-06-14

  Anjeska
Jag hör tystnaden...
2011-06-13

  Black Bird
Tystnaden är en dyrbar tid, man måste ta vara på den när den kommer :)
2011-06-13

  M.A.J.R
applåder till dig
bra text
2011-06-13

  Bibbi VIP
Så känner jag ständigt också.
2011-06-13

  Alva Johnsson VIP
I nattens tysta mörker
där formas våra ord
2011-06-13

    ej medlem längre
Så sant så !
2011-06-13

  Ninananonia VIP
Skön är natten :)


Mycket bra..
2011-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Då rensas huvudet.
2011-06-13

  mickech
mm natten är en vän
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP