Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min/mitt(?) första Haiku


AlfaHaiku No 1



Snön har lagt sig
i mina gamla fotspår
går jag hem igen




Bunden vers (Haiku) av alfa VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-12-30 00:45



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa, mycket bra..
2008-10-19

  Propella
Är du säker på att det är första? Det här var ju riktigt bra!
2005-12-30

  Fredrik P. VIP
Lyckad premiär! Nya fotspår välkomna.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén