Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, som jag ska ge som gåva..


Katarina och Roger..

Grattis kära brudpar
jag önskar er lycka till
i livet med varandra
med kärlekens sigill..

Så håll varann i handen
när livet gungar hårt
för stormarna kan komma
ibland bli riktigt svårt..

Glöm aldrig bort att vårda
er kärlek hjärtat bär
låt den få ständigt glöda
bevis på ni är kär..

För kärleken är grunden
att bygga livet på
låt den få spira blomma
visa vägen för er två..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-14 11:37



Bookmark and Share


    wildrosen
så vacker hyllning....applåd
2011-06-15

    ej medlem längre
Underbart vacker kärleksgåva!
2011-06-14

  Black Bird
Riktigt Fin!! :)
2011-06-14

  mickech
Den var fin!
2011-06-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP