Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande


Här väntar Inga.

Oläst,
med delande

Han ska iväg och läsa
de andra sedan




Fri vers av alfa VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-12-30 01:18



Bookmark and Share


  Propella
*skrattar*

Härligt!
2005-12-30

  JMR
:-)
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén